QUEEN

 

MONACO

 

HILTON

 

QUADRO

Aria TV

Dizajni ekskluziv i njësive të Aria TV Unit, në të cilin dizajni modern takohet me cilësi komode të drurit, janë një reflektim elegant i një stili të frymëzuar nga natyra.

Veronica

Sjell funksionalitet dhe elegancë në shtëpinë tuaj me cilësi dhe stilin ekskluziv lëvizës të sipërfaqes në vendin tuaj!

SHËRBIMET

Shërbimet që ne i ofrojmë janë të ndryshme dhe ato kryesisht varen prej preferencave dhe dëshirave të klientit. Disa nga shërbimet që ne i ofrojmë janë: shërbimi i transportit falas, montimin e mobileve dhe dizajnimi i enterierit në tërë territorin e Kosovës.

Transporti

Kompania jonë ka një shërbim profesionist të transportit në tërë Kosoven. Kemi mjete për transport të teknologjisë së fundit çka na lejon t'ju sigurojmë për një transport shumë efikas për mobilet tuaja kudo nëpër Kosovë.

Montimi

Montimi bëhet nga monter profesionist, të besueshëm dhe me pervojë të madhe të punës në këtë lëmi. Gjithashtu ne sigurohemi që mobilet t'i përshtaten maksimalisht ambienteve tuaja familjare apo edhe afariste.

Dizajni

Për shkak të produkteve të shumta shpeshherë klientet hutohen dhe nuk mund të zgjedhin saktë produktin për të cilin kanë nevojë. Përvoja e gjatë e punës në këtë industri na ka dhënë aftësinë që ta zgjedhim shumë lehtë këtë problem duke i ndihmuar klientëve tanë se cfarë është më e mira per ta.

Lokacioni

Fshati Greme,
70000 Ferizaj,
Republika e Kosovës

Kontakti

info@tre-design.net
+377 (0) 44 680 279
+377 (0) 44 571 704
+377 (0) 44 367 770