.net

Historiku

"Tre-Design" eshte kompani e strukturuar ne ate menyre qe i tere procesi mbikqyret dhe kontrollohet ne qdo detal para se te del ne treg per shitje. Duke filluar dizajnimi,projektimi,perpunimi,mekanizmat e ndryshem ne jemi ne hape me trendet e fundit boterore,dhe ne fokus kemi kualitetin te cilin ia ofrojme gjithmone klienteve tone.
NE SHERBIM TE KLIENTIT
Klienti eshte qendra e universit e mobilerise tone dhe ti japim atij te gjithe kujdesin dhe ndihmen per te cilen ka nevoje eshte nje detyre primare per ne. Per kete arsye ne e ndjekim ate ne te gjitha fazat e veprimtarise me ne duke filluar qe nga vizita e pare qe beni ne mobilerine tone ne perpiqemi ne fakt te kuptojme te gjitha nevojat tuaja. Kerkojme te mbajme cmimet me konkuruese ne treg sepse e dime mire qe nqs llogarite na dalin do te na dilni perseri per vizite dhe ju. Mbajme gjithashtu kontakt me klientin duke e mbajtur te informuar gjate gjithe kohes per trasportin dhe montimin.
CMIME TE QARTA
Qartesia e cmimeve jane pike krenarie dhe force per aktivitetin tone, ato jane te gjitha te vendosura dhe te ekspozuara ne vende qe te duken sa me mire, jane te gjitha me tvsh, me transport, me asistenze dhe montim te perfshire.
TRASPORT DHE MONTIM NE KOHE REKORD
Eshte e pakrahasueshme shpejtesia e trasportit dhe e montimit te mobiljeve tona. Ato kane sisteme montimi-smontimi te menjehershme qe e thjeshtesojne shume punen tone ndryshe nga shumica e mobilieve ne treg.
DISPONIBILITET I MENJEHERSHEM
Mobiliet tona jane te disponueshme menjehere. Ju mund te vini ne dyqanin tone dhe te merni mobiliet edhe me mjetin tuaj nqs deshironi. Ekspozimi yne rinovohet shpesh dhe ne keto raste produktet tona shiten edhe ne menyre gati per tu dorezuar pa pritur realizimin e porosise me cmime shume te leverdishme.
MOBILERIA "Tre-Design": VENDI I ZGJEDHJEVE TE PAFUNDME